Continental, Conti Eco Gen 5 Serisi ile Ulaşımda Devrim Yaratıyor!

Continental, şehirlerarası ve uzun mesafe taşımacılıkta yakıt tasarrufu ve uzun ömür sağlayan Conti Eco Gen 5 lastik serisini piyasaya sürdü.

Tesla, Güneş Enerjisini Depolamada Devrim Yaratıyor: Powerwall 3 Tanıtıldı!

Tesla, evler için güneş enerjisi depolama kapasitesini iki katına çıkaran ve daha da güçlü bir performans sunan Powerwall 3'ü piyasaya sürüyor.

Macbook Sağ Tık Ekleme

MacBook'ta fare kullanmadan da sağ tık menüsüne erişmek mümkün! Klavye ve Trackpad kullanarak kolayca bağlam menüsüne ulaşabilir, dosya ve klasörler üzerinde işlemler yapabilirsiniz. Bu yazıda, MacBook'ta sağ tık eklemenin 3 farklı yöntemini keşfedeceksiniz.

iPhone 16'nın Renkleri Sızdırıldı: Ne Zaman Çıkacak, Nasıl Olacak?

Apple'ın yeni amiral gemisi modeli iPhone 16'nın renkleri ve bazı özellikleri sızdırıldı. Telefon, Eylül 2024'te piyasaya sürülmesi bekleniyor ve yeni bir çip, daha fazla RAM ve ekran altı parmak izi okuyucu gibi çeşitli yeniliklere sahip olacak.

Türkiye'nin En Çok Satan SUV Modelleri: 2024 Güncel Listesi

SUV modelleri, son yıllarda Türkiye'de en çok tercih edilen araçlar arasında yer alıyor. Bu yazıda, 2024 yılının ilk çeyreğine göre Türkiye'nin en çok satan SUV modellerini inceleyeceğiz.

Bir Efsanevi Veda: Audi R8'in Üretimi Son Erdi

7 yıllık bir serüvenin ardından Audi R8, son üretim modellerinden biriyle yollara veda etti. Son model büyük ilgi gördü ve talep nedeniyle üretim tarihi 2024'e ertelendi.

Vahşi Robot

Vahşi Robot, Peter Brown'ın yazdığı ve çizimlediği bir çocuk romanıdır. Hikaye, bir grup robot tarafından terk edilen robot Roz'un, vahşi doğada hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Google Arama Özelliğine Premium Seçenekler Sırada! Yeni özellikler neler?

Google, arama özelliğine premium seçenekler eklemeyi planlıyor. Bu seçenekler, reklamsız arama, gelişmiş filtreleme ve özelleştirme gibi avantajlar sunabilir.

Ses Yalıtım Ürünleri Nedir? Kullanımı Nasıldır?

Ses yalıtım ürünleri, istenmeyen seslerin bir ortamdan diğerine geçişini engellemek için kullanılan malzemelerdir. Farklı türleri ve kullanım alanları vardır.

ChatGPT ile Neler Yapılabilir?

ChatGPT, OpenAI tarafından geliştirilen ve birçok farklı görevde kullanılabilen güçlü bir dil modelidir. Metin oluşturma, çeviri, özetleme, kod yazma gibi birçok alanda yardımcı olabilir.

Reddit Nedir? Kullanım Rehberi hemen okuyun?

Reddit, kullanıcıların haberleri, makaleleri, resimleri ve videoları paylaşabilecekleri ve tartışabilecekleri bir sosyal medya platformudur.

Apple Swift Student Challenge Nedir?

Apple Swift Student Challenge, her yıl düzenlenen ve dünyanın her yerinden lise ve üniversite öğrencilerini Swift programlama dili ile uygulama veya oyun alanı geliştirmeye teşvik eden bir yarışmadır.

PayPal Türkiye'ye Dönebilir mi?

PayPal'ın Türkiye'den ayrılmasının üzerinden 6 yıl geçti. Son zamanlarda bazı gelişmeler, PayPal'ın Türkiye'ye geri dönebileceğini işaret ediyor.

Nvidia, Endonezya'da 200 Milyon Dolarlık Yapay Zeka Merkezi Kuracak

Nvidia, Güneydoğu Asya'ya açılma planları kapsamında Endonezya'da 200 milyon dolarlık bir yapay zeka merkezi kuracağını duyurdu.

Vivo T3x Bu Ayın Sonunda Tanıtılabilir: İşte Bilmeniz Gerekenler

Vivo, T3x modelini bu ayın sonunda tanıtabilir. Telefonun bazı özellikleri ve fiyatı sızdırıldı.

Yapay Zeka Veri Savaşı: Big Tech'in Yeraltı Yarışı

Yapay zeka, günümüzün en önemli teknolojilerinden biri. Yapay zeka modelleri geliştirmek için ise büyük veri setleri gerekiyor. Big Tech firmaları, bu veri setlerini satın almak için adeta bir yeraltı yarışı içerisinde. Bu yazıda, bu yarışın perde arkasına bakıyor, Big Tech'in yapay zeka eğitim verilerini ele geçirmek için neler yaptığını inceliyoruz.

Samsung Galaxy S23 Serisi Kullanıcılarını Üzdü

Samsung Galaxy S23 serisi kullanıcıları, son zamanlarda ekranın dokunmaya yanıt vermemesi gibi sorunlarla karşı karşıya kaldı. Sorun, bazı kullanıcılar için oldukça can sıkıcı hale geldi.

ELPAN: Sessizliğin Gücü

Dünyada ve Türkiye’de en çok tercih edilen ses yalıtımı markalarından ELPAN hakkında merak edilenler

Mayıs 2024'te Oyunseverleri Heyecanlandıracak Yeni Oyunlar!

2024'ün Mayıs ayı, oyunseverler için heyecan verici bir ay olacak. Birçok yeni oyunun piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu yazıda, Mayıs 2024'te çıkacak en dikkat çekici oyunlardan bazılarını inceleyeceğiz.

2024 Xbox Games Showcase Tarihi Belli Oldu!

Microsoft, 2024 Xbox Games Showcase etkinliğinin 9 Haziran Pazar günü gerçekleşeceğini duyurdu. Etkinlikte, Xbox ve Bethesda'dan yeni oyunlar ve güncellemeler gösterilecek

OpenAI, GPT-5 için Güvenlik Testi Sürecini Başlattı

OpenAI, yapay zeka alanında çığır açabilecek yeni modeli GPT-5'in güvenlik testlerine başladığını duyurdu. Bu gelişme, dil modelleme teknolojisinin sınırlarını zorlarken, beraberinde önemli sorumlulukları da getiriyor.

Windows 11 24H2 Güncellemesi ile Arayüz Kişiselleştirme Uygulamalarına Kısıtlama Getiriyor

Microsoft'un Windows 11 işletim sistemi için yayınladığı 24H2 güncellemesi, arayüz kişiselleştirme uygulamalarına getirilen kısıtlamalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu güncelleme ile birlikte, kullanıcıların arayüzü özelleştirmek için kullandıkları bazı uygulamaların işlevselliğinde sınırlamalar getirilecek.

Samsung Galaxy AI diğer Samsung telefonları için kullabilir mi?

Ocak ayında Samsung, Galaxy S24 serisi akıllı telefonlarının yanı sıra Galaxy AI özelliklerini de tanıttı. O zamandan beri Galaxy AI'yi kullanmak istiyorsanız Galaxy S24 , Galaxy S24 Plus veya Galaxy S24 Ultra'ya ihtiyacınız vardı . Bu değişmek üzere.

X Bot ve Spam Hesapları Temizlemek İçin Yeni Bir Sistem Geliştirdi

X Firması, sosyal medya platformlarındaki bot ve spam hesaplarını temizlemek için yeni bir sistem geliştirdiğini duyurdu. Bu yeni sistem, kullanıcıların platformda daha güvenli ve temiz bir deneyim yaşamalarını sağlamayı hedefliyor.

12

Teknoloji

Teknoloji

Teknoloji Haber