Samsung Galaxy AI diğer Samsung telefonları için kullabilir mi?

Samsung Galaxy AI diğer Samsung telefonları için kullabilir mi?

Samsung, Galaxy AI özelliklerini çok  daha fazla cihaza getireceğini duyurdu  ; bu, Galaxy S24'ünüz olmasa bile yakında Galaxy AI'yi kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

Samsung, 28 Mart'tan itibaren tüm Galaxy AI özelliklerini içeren One UI 6.1 güncellemesini aşağıdaki cihazlara sunmaya başlayacak:

Samsung Galaxy S23, S23 Plus ve S23 Ultra
Samsung Galaxy S23 FE
Samsung Galaxy Z  5
Samsung Galaxy Z Flip 5


Samsung, One UI 6.1'in "bu hafta"dan itibaren Galaxy Tab S9 Ultra, Tab S9 Plus ve Tab S9 (özellikle Wi-Fi versiyonları) için de satışa sunulacağından bahsediyor.

Samsung Galaxy S23'ünüz var mı? Telefonunuzu One UI 6.1'e güncellemeyin
Samsung Galaxy Watch 7: haberler, söylentiler, fiyat, çıkış tarihi ve daha fazlası
Bixby nedir? Samsung'un AI asistanı nasıl kullanılır?
Kısa bir bilgi olarak Galaxy AI, yapay zeka destekli birkaç farklı özellikten oluşuyor. Bu suçlamanın başında , ekranınızdaki herhangi bir şeyi daire içine almanıza/karalamanıza ve anında bir Google Araması yapmanıza olanak tanıyan Google'ın Arama Çevresi özelliği geliyor. Hızlı, kullanışlı ve şaşırtıcı derecede kullanışlıdır.

 

Ayrıca, telefon görüşmelerinin ve yüz yüze konuşmaların gerçek zamanlı çevirilerini/transkriptlerini almak için çeviri araçları, güçlü AI fotoğraf düzenleme araçları ve ses kayıtları ve notlar için özetleme araçları da dahildir. Yazma tonunuzu ayarlamak için yapay zekayı kullanmaya çalışan bir özellik de var ancak bundan uzak durmanızı öneririz . Ancak diğer her şey kontrol edilmeye değer.

Samsung daha önce Galaxy AI özelliklerinin 2025 sonuna kadar ücretsiz olacağını doğrulamıştı ; bu da bunların  bir noktada maliyetli olacağını  gösteriyor. Samsung, Galaxy AI için ne kadar ödemeniz gerekeceğini veya 2026'da sizden ne zaman ücret almaya başlayacağını söylemedi; dolayısıyla bu konuda endişelenmenize gerek kalmadan önce uzun bir süreniz var.

Yukarıdaki telefonlardan veya tabletlerden herhangi birine sahipseniz One UI 6.1 ve onun tüm Galaxy AI avantajlarının yakında geleceğini görmek için gözlerinizi dört açın.

Önceki Haber X Bot ve Spam Hesapları Temizlemek İçin Yeni Bir Sistem Geliştirdi
Sonraki Haber Samsung Galaxy S23 Serisi Kullanıcılarını Üzdü
Benzer Haberler