Google Genie: Sesli Asistanın Geleceği

Google Genie, sesli asistan, Google, ev otomasyonu, müzik, bilgi

Kuru incirin faydaları nelerdir?

Kuru incir, lif, potasyum, magnezyum ve kalsiyum gibi birçok besin açısından zengin bir meyvedir. Sindirim, kalp ve kemik sağlığı gibi birçok konuda faydalıdır.

UFO'lar Gerçek mi Yalan mı?

UFO'ların varlığına dair birçok iddia ve gözlem olmasına rağmen, bu iddiaların hiçbiri bilimsel olarak kanıtlanmamıştır. Bu durum, UFO'ların gerçek olup olmadığı sorusunu gizemli bir hale getirmektedir.

Adam Smith Kimdir?

Adam Smith, modern ekonominin babası olarak kabul edilen ve 18. yüzyılın en önemli düşünürlerinden biri olan İskoç bir ekonomist ve filozoftur.

Türkiye'de Kaç Havalimanı Var?

Türkiye'de faaliyette olan 59 sivil havalimanı var. Bunlardan 37'sinde uluslararası uçuşlar gerçekleştiriliyor. 18 havalimanı ise hem sivil hem de askeri amaçla kullanılıyor.

Arjantin'de Dang Humması Salgını: Kontrol Altına Alınabilecek mi?

Arjantin, 2023'ten beri devam eden dang humması salgınıyla mücadele ediyor. Salgın 2024'te de devam ediyor ve vaka sayıları artıyor.

Hasan Baltacı Kastamonu Belediye Başkanı Olarak Göreve Başladı

Kastamonu'da Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen Hasan Baltacı, Kastamonu Belediye Başkanı olarak göreve başladı. Baltacı, seçimlerdeki başarılı performansıyla Kastamonuluların güvenini kazanarak yeni görevine adım attı.

Haber Hepsi Yayında: Türkiye'nin Her Köşesinden En Güncel Haberler Artık Bir Tık Uzağınızda!

Türkiye'nin dört bir yanından en güncel ve doğru haberlere ulaşmanın yeni yolu Haber Hepsi, bugün itibarıyla yayın hayatına başladı.

Gündem