Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Nuri Alço'dan Müjdeli Haber!

Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Nuri Alço'dan Müjdeli Haber!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında sevenlerini endişelendiren haberlerin ardından açıklama yapıldı. Alço'nun menajeri, oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve evinde dinlendiğini açıkladı.

Alço, geçtiğimiz hafta fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tetkikler sonucunda, Alço'nun kalp krizi geçirdiği belirlenmişti. Alço, anjiyo işleminin ardından yoğun bakıma alınmış ve birkaç gün sonra da evine taburcu edilmişti.

EşindenAçıklama:

Alço'nun eşi, yaptığı açıklamada, "Nuri Alço şu anda evinde dinleniyor. Sağlık durumu gayet iyi. Kendisini sevenleri endişelenmesin. Doktorlarının kontrolünde ve gerekli tedaviyi alıyor." dedi.

Alço'dan Teşekkür Mesajı:

Alço da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisini sevenlere ve ilgilenenlere teşekkür etti. Alço, "Sağlık durumumla ilgili endişelenen tüm sevenlerime teşekkür ederim. Şu anda evimdeyim ve dinleniyorum. Daha iyiyim ve en kısa sürede sizlerle tekrar buluşacağım." ifadelerini kullandı.

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'nun sağlık durumunun iyi olması sevenlerini sevindirdi. Alço'nun en kısa sürede eski sağlığına kavuşması ve hayranlarıyla tekrar buluşması dileğiyle.

Önceki Haber Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç Cesur Pozlarıyla Gündemde!
Sonraki Haber Ünlü Şarkıcı Gökhan Türkmen İmajını Yeniledi, Hayranlarını Şaşırttı
Benzer Haberler